PosifonCare

En plattform för framtidens omsorg

Posifon har sedan 2004 arbetat för att stödja omsorgen. Vår plattform, PosifonCare, är utvecklad i nära samarbete med åtta kommuner genom ett FoU-projekt med målet att skapa bästa möjliga förutsättningar för att kunna utöka omsorgen även utanför hemmet.
Detta innebär att PosifonCare har flera funktioner som enklare larmsystem inte har, men är lika enkelt att använda.

Vårt mål är att göra larmhantering enkel, flexibel och effektiv oavsett om brukaren är omsorgs- eller privatkunder.

Anpassad för nordisk omsorg

Skräddarsydd för behoven inom omsorgen

PosifonCare är designat för att möta behoven inom nordisk omsorg, både för trygghetslarm i hemmet och utanför och att leva upp till de höga etiska krav som ställs. Plattformen gör det enkelt att välja utseende och funktion på trygghetslarmet, samt att involvera anhöriga och personal från andra delar av verksamheten. Smidig konfigurering och larmhantering i båda webb, Android och Iphone möjliggör individanpassning.

IT-säkerhet och personuppgiftshantering

Säkerhet i fokus

PosifonCare uppfyller högt ställda IT-säkerhetskrav enligt ISO 27001 och hantering av personuppgifter enligt GDPR. Vår plattform säkerhetsgranskas kontinuerligt och är utformad för att skydda känsliga data, samtidigt som den garanterar trygg och pålitlig kommunikation mellan alla parter.

Individanpassad larmhantering

Effektiv och flexibel lösning

PosifonCare möjliggör standardiserad hantering i stora organisationer samtidigt som larmhantering kan anpassas efter individens behov. Man väljer mobila trygghetslarm och funktioner utifrån användarens önskemål och schemalägger larmmottagningen så att rätt person får rätt larm vid rätt tidpunkt. Systemet eskalerar larm automatiskt om de inte besvaras, vilket garanterar trygghet dygnet runt.

Integration och flexibilitet

Kompatibelt med andra system

PosifonCare stödjer både mobila och stationära trygghetslarm och är tillgänglig via webbgränssnitt samt appar för Android och iOS. Systemet är integrerat med de vanligaste larmsystemen på marknaden, vilket innebär att personalen kan hantera alla larm i ett och samma system om så önskas.

Nyckelfunktioner i PosifonCare

  • Unikt stöd för att hantera omsorgens larm utanför hemmet
  • Enkelt att integrera nya modeller av trygghetslarm och andra larmsystem
  • Avancerad logik för pålitlig positionering
  • Flera trygghetsområden vid olika tider på dygnet
  • Användarvänliga appar

Så kommer du igång

Det är enkelt att installera och konfigurera välfärdsteknik i PosifonCare – allt sker över nätet. Starta och ladda din utrustning, uppdatera dina uppgifter i PosifonCare och kör igång. Vill du individanpassa funktionen finns många valfria möjligheter.

Kompatibelt med andra system

Vill du veta mer om PosifonCares många möjligheter? Boka ett möte så berättar vi mer.